Black friday 2022

Black friday 2022

Tarjous on umpeutunut

Nähdään ensi vuonna uudestaan!

DNA Terveys -geenitesti

+ 3 vapaavalintaista lisäosaa

Nyt vain 320 €

(norm. 470 - 560 €)

Geeniperimääsi et voi muuttaa, mutta elämäntapojasi voit. Nordic Genexin DNA Terveys -geenitesti auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja elämäntapojesi vaikutusta terveyteesi.

Osta nyt itsellesi tai läheisellesi kotimainen joululahja, joka kantaa läpi elämän. Black Fridayn erikoistarjouksena saat DNA Terveys geenitestin (320 €) lisäksi kolme (3) vapaavalintaista lisäosaa veloituksetta (edun arvo yht. 150-240 € lisäosien hinnoista riippuen). Tutustu lisäosiin tästä!

Tilaukset sähköpostilla info@nordicgenex.com viimeistään 25.11.2022.

Luotettavaa kotimaista terveysdatan analytiikkaa

DNA Terveys -geenitesti

Tiesitkö, että terveyteen vaikuttavat tekijät jakautuvat seuraavasti?

1 %
Elämäntapa
1 %
Geeniperimä
1 %
Ympäristötekijät
1 %
Terveydenhoito

Miksi testaaminen kannattaa

Testaamalla itsesi pääset kohti parempaa elämänlaatua

Testaamalla itsesi voit löytää vastauksia ja uusia ratkaisuja terveydellisiin haasteisiisi. Testimme voivat auttaa sinua myös sairauksien ennaltaehkäisyssä, elämäntapamuutoksissa ja tielläsi kohti parempaa elämänlaatua.

Asiakaskokemuksia

Raakel Lignell, toimittaja

“Geenitestin tulokset vahvistivat luottamusta omiin tuntemuksiin kehosta ja mielestä – mikä sopii ja mikä ei. Sain myös selityksiä, minkä tyyppinen liikunta ja ravinto edesauttavat terveyttä pitkässä juoksussa. Mielenkiintoista, kannustavaa ja vähän yllättävääkin. Kaikkea ei voi elämässä hallita, mutta kun tietää omat yksilölliset riskinsä, voi valita elintapansa ja lisätä elämän laatua.”

- RAXU

Kotimaiset geenitestit

Testaus on avain parempaan elämään

Hyvään koettuun terveyteen vaikuttavat useat eri tekijät. On tutkittu, että elämäntapojen ja niihin liittyvien valintojen vaikutus on 40%, geeniperimän 30%, ympäristötekijöiden 20% ja terveydenhoidon 10%.

Testimme auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!