DNA Ihoterveys

DNA Ihoterveys -geenitesti

Ihosi tehtävänä on suojella elimistöäsi ulkoisilta haitoilta. Pitämällä ihostasi hyvää huolta huolehdit myös muusta kehostasi.

DNA Ihoterveys –geenitestin avulla saat monipuolisesti informaatiota ja suosituksia siitä, miten tuet parhaiten ihosi hyvinvointia oikealla ravinnolla, lisäravinteilla ja hoidoilla. Testissä tarkastellaan erityisesti niitä geenivariaatioita, jotka ovat ihoterveyden kannalta merkittävässä roolissa.

198 €

(sis. alv 24 %)

Miksi valita DNA Ihoterveys -geenitesti?

Valitsemalla Nordic Genex -geenitestin saat tietoa, joka voi auttaa ymmärtämään paremmin ihosi ainutlaatuisia tarpeita ja reaktioita. Tämä testi tarjoaa:

  1. Henkilökohtaista tietoa: Saat tietoa omasta geneettisestä taustastasi, joka vaikuttaa ihosi terveyteen ja sen reaktioihin eri tekijöihin.
  2. Räätälöityjä hoitosuosituksia: Testitulosten perusteella voit saada yksilöllisiä suosituksia ihonhoidosta, kuten sopivista tuotteista tai elämäntapamuutoksista.
  3. Ennaltaehkäisyä: Tieto omista geneettisistä riskitekijöistä auttaa ennaltaehkäisemään tiettyjä iho-ongelmia ja -sairauksia.
  4. Parempi ymmärrys ihosi tarpeista: Ymmärtämällä ihosi geneettisiä ominaisuuksia voit tehdä tietoisempia valintoja ihonhoidossa.
  5. Tieteellisesti perusteltua tietoa: Testi perustuu tieteellisiin tutkimuksiin ja tarjoaa luotettavaa tietoa.

Geenitesti on hyödyllinen työkalu, joka tukee ihon terveyttä ja hyvinvointia geneettisen tiedon avulla.

DNA Ihoterveys -geenitestin osa-alueet

  • Ihon rakenne ja tyyppi
  • Antioksidanttisuoja ja yliherkkyys
  • Ihon suojautumis- ja uusiutumiskyky
  • Detoksifikaatio
  • Ihon herkkyys- ja tulehdustekijät

Tulosraportissa saat geeniperimääsi perustuvan selkeän listauksen ihosi hyvinvointiin liittyvistä huomionarvoisista seikoista. Raportti sisältää myös ihoterveyttäsi tukevat ravinto- ja lisäravinnesuositukset.

Valitsemalla Nordic Genex -geenitestin saat tietoa, joka voi auttaa ymmärtämään paremmin ihosi ainutlaatuisia tarpeita ja reaktioita.  Tulosraportissa saat geeniperimääsi perustuvan selkeän listauksen ihosi hyvinvointiin liittyvistä ja huomioitavista seikoista. Raportti sisältää myös ihoterveyttäsi tukevat ravinto- ja lisäravinnesuositukset. Tilaa Ihoterveys -geenitesti tästä!

Geenitestit

DNA Terveys

Kattaa monia yleisiä terveysriskejä ja auttaa sinua suojautumaan niiltä.

Tutustu testiin!Tilaa DNA Terveys »

Geenitestit

DNA Lisäosat

Jo 12 erillaista lisäosaa saatavilla DNA Terveys -geenitestiin, Lue lisää!

Tutustu lisäosiin!Tilaa DNA Terveys »

Verikoeanalyysit

Verikoeanalyysi

Verikoeanalyysissä tulkitsemme tärkeimmät verikoetuloksesi käytännönläheisesti.Tutustu palveluun!Tilaa Analyysi tästä »

Verikoeanalyysit

Verikoeanalyysi

Verikoeanalyysissä tulkitsemme tärkeimmät verikoetuloksesi käytännönläheisesti.Tutustu palveluun!Tilaa Analyysi tästä »