DNA Silmäterveys

Silmien terveystestissä tutkimme geenejä, joiden toiminta tutkitusti voi lisätä alttiutta yleisimpiin silmäsairauksiin.

Tiedemiehet ovat tiedostaneet jo useiden vuosien ajan, että aivoissa tapahtuu neurogeneesiä eli uusien hermosolujen kasvua. Uudet tutkimukset osoittavat, että silmissä, jotka ovat todella aivojen jatke, on myös soluja, jotka kykenevät uusiutumaan. Vaikka on hieno uutinen, että silmäsolut voivat uusiutua, on myös tärkeää tietää, miten voit itse tätä prosessia tukea ja samalla ehkäistä mahdollisten silmävaurioiden syntyä. Suoliston terveyden optimointi, ravinteikas ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tässä olennaisessa roolissa.

Testistä saamiesi yksilöllisten suositusten perusteella voit muuttaa elämäntapojasi paremmin silmäterveyttäsi tukeviksi. Opit mm. millaisella ravinnolla, elämäntavoilla ja ravintolisillä parannat ja ylläpidät silmiesi terveyttä. Suosittelemme sinun jakavan testituloksesi myös henkilökohtaisen silmälääkärisi kanssa, jolloin hän voi huomioida geneettisen perimäsi silmäterveytesi hoidossa.

198 €

(sis. alv 24 %)

Tulosraportissa saat geeniperimääsi perustuvan selkeän listauksen silmiesi hyvinvointiin liittyvistä ja huomioitavista seikoista. Raportti sisältää myös silmäterveyttäsi tukevat ravinto- ja lisäravinnesuositukset.DNA
Silmäterveys -geenitestin osa-alueet:

  • Glaukooma
  • Kaihi
  • Verkkokalvon sairaudet
  • Sarveiskalvon sairaudet
  • Silmän värikalvon tulehdus

Tilaa tuote verkkokaupastamme!

DNA Terveys-lisäosat

DNA Silmäterveys

Verikoeanalyysi