DNA Terveys-lisäosat

Täydennä DNA Terveys -testiäsi lisäosilla, jotka antavat yksilöllistä tietoa juuri sinua kiinnostavista osa-alueista. Tilaa lisäosat testitilauksesi yhteydessä verkkokaupasta tai jälkikäteen sähköpostitse info@nordicgenex.com


Yliherkkyys
/ 50 €

Lisäosassa tarkastellaan geenivariaatioitasi, jotka tutkimusten mukaan altistavat mm. myrkkyjen, kemikaalien ja homeen vaikutuksille.

Geeniperimälläsi on olennainen vaikutus yliherkkyyksiin. Tyypillisimmin yliherkkyydet ilmenevät ihon tai limakalvojen oireiluna. Lisäksi yliherkkyyteen liitetään neurologisia oireita, kuten päänsärky, huimaus, väsymys ja erilaiset kiputilat. Yliherkkyys- lisäosassa tutkimme niitä geenivariaatioitasi, jotka vaikuttavat kehosi puolustus- ja säätelyjärjestelmiin.


Keliakia / 50 €

Lisäosassa tutkitaan geenivariaatioita, joiden on tutkimusten mukaan todettu lisäävän keliakiaan sairastumisen riskiä.

Keliakia ilmenee pääasiassa suolistossa, mutta joskus se voi ilmetä myös iholla. Keliakia voi olla oireeton jopa vuosia, tai se voi aiheuttaa oireilua jossain vaiheessa elämää. Keliakia ei aiheudu ainoastaan yhdestä, yksittäisestä geenivariaatiosta. Sen vuoksi tutkimme useita eri geenivariaatioita, joilla on tutkimusten mukaan todettu keliakian riskiä lisääviä vaikutuksia.


Hormoniaineenvaihdunta / 50 €

Lisäosassa perehdytään estrogeeni- ja testosteroniaineenvaihduntaan, joilla on erittäin suuri vaikutus terveyteen niin naisilla kuin miehillä.

Häiriöt hormoniaineenvaihdunnassa sekä epäterveelliset elämäntavat, ikä ja ympäristötekijät voivat aiheuttaa hormonitasojen muutoksia. Hormonitasojen muutokset puolestaan voivat aiheuttaa erilaisia oireita ja terveydellisiä ongelmia.

Tämä lisäosa sisältyy automaattisesti DNA Terveys testiin eli tilatessasi DNA Terveys-testin, sinun ei tarvitse tilata tätä erikseen.


Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta / 50 €

Lisäosan avulla saat suosituksia juuri sinulle parhaiten sopivien rasvojen ja hiilihydraattien määrästä ja laadusta.

Aineenvaihdunnassa ravintoaineitasi muokataan saadaksesi energiaa ja rakennusaineita solujesi käyttöön. Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta ovat vahvasti sidoksissa toisiinsa. Niiden tasapainon järkkyminen voi johtaa erilaisiin häiriötiloihin, kuten painon nousuun ja siihen liittyviin ongelmiin.


Farmakogenetiikka / 80 €

Farmakogenetiikan lisäosa sisältää geeniperimääsi pohjautuen lääkevasteet yleisimmille lääkeaineille.

Lääkkeiden metabolia elimistössä voi vaihdella yksilötasolla huomattavasti. Jotkin lääkkeet voivat vaikuttaa nopeammin tai hitaammin, ja joillakin lääkkeillä voi olla suuriakin sivuvaikutuksia. Saat testistä hyödyllistä tietoa, jonka avulla voit varmistaa lääkärisi kanssa lääkkeiden soveltuvuuden juuri sinulle.


APOE, Alzheimerin taudin riski / 50 €

Tämä lisäosa antaa arvokasta tietoa rasva-aineenvaihduntaan liittyvistä geeneistäsi, joilla on olennaisin rooli alttiudessa Alzheimerin taudin syntyyn.

Alzheimerin tauti on yleensä hitaasti ja tasaisesti etenevä muistisairaus, jonka oireet aiheutuvat tiettyjen aivoalueiden vaurioista. Alzheimerin tauti voi puhjeta myös elintapasairautena tai vakavan päähän kohdistuvan iskun seurauksena, vaikka sinulla ei olisikaan epäedullista geenivariaatiota. Vaikka sairastumisen tarkkaa syytä ei tiedetä, niin on kuitenkin huomattu, kuinka terveellisillä elämäntavoilla voi olla vaikutusta taudin ennaltaehkäisyssä.


Ihoterveys / 50 €

Tämän lisäosan avulla saat omaan geeniperimääsi perustuvia ihoterveyttäsi tukevia hoito- ravinto- ja lisäravinnesuosituksia.

Saat raportissa selkeän analyysin ihosi hyvinvointiin liittyvistä ja huomioitavista seikoista. Raportti sisältää myös yksilölliset, ihoterveyttäsi tukevat ravinto- ja lisäravinnesuositukset.


Immuniteetti / 50 €

Tällä lisäosalla saa tietoa siitä, miten voit tukea omaa immuunipuolustusjärjestelmääsi ja vahvistaa vastustuskykyäsi elämäntavoilla ja oikeanlaisella ravinnolla.

Geenit ohjaavat immuunijärjestelmän toimintaa. Testissä tarkastellaan geenivariaatioita, joilla on todettu yhteys immuunipuolustusjärjestelmäsi toimintaan, eli siihen, miten vastustuskykysi toimii ja suojaa sinua erilaisilta toksiineilta, viruksilta sekä muilta haitallisilta mikro-organismeilta. Tästä testistä saamiesi yksilöllisten suositusten avulla voit tukea immuunijärjestelmääsi sen taistelussa taudinaiheuttajia vastaan.


Silmäterveys / 50 €

Silmien terveystestissä tutkimme geenisi, joiden toiminta tutkitusti liitetään erinäisiin yleisimpiin silmäsairauksiin.

Testistä saamiesi yksilöllisten suositusten perusteella voit muuttaa elämäntapojasi paremmin silmäterveyttäsi tukeviksi. Kuulet mm. millaisella ravinnolla ja ravintolisillä parannat ja ylläpidät silmiesi terveyttä. Suosittelemme sinun jakavan testituloksesi myös henkilökohtaisen silmälääkärisi kanssa, jolloin hän voi huomioida geneettisen perimäsi silmäterveytesi hoidossa.


Vitamiinit ja mineraalit / 80 €

Tiedätkö, kuinka geeniperimäsi vaikuttaa kykyysi hyödyntää ravinnosta ja lisäravinteista saamiasi vitamiineja ja mineraaleja?

Testissä käydään läpi, miten pystyt geeniperimäsi myötä luontaisesti hyödyntämään ravinnosta ja lisäravinteista saatavia eri vitamiineja ja mineraaleja. Testin lisäksi suosittelemme verikoeanalyysin tekemistä nykytilanteen kartoittamiseksi.


Sport / 80 €

Sport -lisäosa kertoo geneettisistä ominaisuuksiasi ja sinulle optimaalisesta ravinnosta.

Voit hyödyntää tietoa mm. harjoitteluvasteesi tehostamisessa. Sport- lisäosa yhdessä DNA Terveys -testin kanssa on paras kokonaisuus sinulle, jos haluat mahdollisimman kattavan tietopaketin terveyteesi ja suorituskykysi kohottamiseen ja ylläpitämiseen. Tätä testiä suosivat myös huippu-urheilijat.


Voit tilata lisäosia DNA Terveys -testin tilauksen yhteydessä verkkokaupastamme tai jälkikäteen sähköpostitse info@nordicgenex.com . (Huom! Aikaisemmin otetun testin referenssinumero nopeuttaa tilausprosessia.)

Tilaa tuote verkkokaupastamme!

DNA Terveys-lisäosat

DNA Silmäterveys

Verikoeanalyysi