WEBINAARIT 2022

Webinaarit 2022

Ilmainen webinaari

Tiedätkö, miten vitamiinit ja mineraalit vaikuttavat terveyteesi?

Nordic Genex Oy:n ilmainen webinaari torstaina 8.12.2022 klo. 18.-19.

Vitamiinit ja mineraalit ovat meille elintärkeitä. Osan niistä pystymme tuottamaan itse ja loput saamme luonnollisesti monipuolisesta ja terveellisestä ravinnosta. Monelle tämän tyyppisen ravitsemuksen ylläpito on kuitenkin haasteellista ja silloin joudutaan turvautumaan lisäravinteisiin. Tällöin on kuitenkin olennaisen tärkeää tietää, mitä vitamiineja ja mineraaleja tulee käyttää ja minkä verran, koska vitamiinit sekä mineraalit vaikuttavat meihin eri tavoin. Käymme webinaarissa läpi, miten vitamiineja ja mineraaleja tulee käyttää yksilöllisyys huomioiden ja miten geeniperimä- ja verikoetulokset kannattaa huomioida lisäravinnevalinnoissa.

Luennoitsijana toimii Nordic Genexin edustaja, ravintoterapeutti Marimiina Quenor-Pykälistö.

Webinaari on ilmainen ja osallistujamäärä on max. 500 hlöä.

DNA Terveys -geenitesti

+ 3 vapaavalintaista lisäosaa

Nyt vain 320 €

(norm. 470 - 560 €)

Geeniperimääsi et voi muuttaa, mutta elämäntapojasi voit. Nordic Genexin DNA Terveys -geenitesti auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja elämäntapojesi vaikutusta terveyteesi.

Osta nyt itsellesi tai läheisellesi kotimainen joululahja, joka kantaa läpi elämän. Black Fridayn erikoistarjouksena saat DNA Terveys geenitestin (320 €) lisäksi kolme (3) vapaavalintaista lisäosaa veloituksetta (edun arvo yht. 150-240 € lisäosien hinnoista riippuen). Tutustu lisäosiin tästä!

Tilaukset sähköpostilla info@nordicgenex.com viimeistään 25.11.2022.

Luotettavaa kotimaista terveysdatan analytiikkaa

DNA Terveys -geenitesti

Tiesitkö, että terveyteen vaikuttavat tekijät jakautuvat seuraavasti?

1 %
Elämäntapa
1 %
Geeniperimä
1 %
Ympäristötekijät
1 %
Terveydenhoito

Miksi testaaminen kannattaa

Testaamalla itsesi pääset kohti parempaa elämänlaatua

Testaamalla itsesi voit löytää vastauksia ja uusia ratkaisuja terveydellisiin haasteisiisi. Testimme voivat auttaa sinua myös sairauksien ennaltaehkäisyssä, elämäntapamuutoksissa ja tielläsi kohti parempaa elämänlaatua.

Asiakaskokemuksia

Raakel Lignell, toimittaja

“Geenitestin tulokset vahvistivat luottamusta omiin tuntemuksiin kehosta ja mielestä – mikä sopii ja mikä ei. Sain myös selityksiä, minkä tyyppinen liikunta ja ravinto edesauttavat terveyttä pitkässä juoksussa. Mielenkiintoista, kannustavaa ja vähän yllättävääkin. Kaikkea ei voi elämässä hallita, mutta kun tietää omat yksilölliset riskinsä, voi valita elintapansa ja lisätä elämän laatua.”

- RAXU

Kotimaiset geenitestit

Testaus on avain parempaan elämään

Hyvään koettuun terveyteen vaikuttavat useat eri tekijät. On tutkittu, että elämäntapojen ja niihin liittyvien valintojen vaikutus on 40%, geeniperimän 30%, ympäristötekijöiden 20% ja terveydenhoidon 10%.

Testimme auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!