Yritys

Yritys - Nordic Genex Oy

Terveyspalveluja rakkaudesta tieteeseen ja hyvään elämään.

Nordic Genex Oy on Suomen johtavia terveysteknologiayrityksiä. Yrityksemme missio on kokonaisvaltaisen testauksen, tieteen ja neuvonnan avulla auttaa ihmisiä tekemään nopeampia ja parempia päätöksiä siitä, minkälaisilla yksilöllisillä elämäntavoilla ja ravinnolla voi parhaiten tukea hyvinvointia sekä ennaltaehkäistä sairauksia. Olemme kaikki yksilöitä, ja meillä kaikilla on omat perinnölliset vahvuutemme, heikkoutemme ja elintapamme. Keskitymme toiminnassamme genomitiedon sekä kliinisten laboratoriotulosten analytiikkaan, joita tulkitaan suhteessa elämäntapoihin, ravintoon sekä mahdollisiin terveydellisiin haasteisiin. Palvelujamme ja tuotteitamme käyttävät niin terveydenhuollon ammattilaiset kuin yksityiset asiakkaatkin.

Yritys

Luotettavaa kotimaista genetiikan osaamista

Nordic Genex Oy on Suomen johtavia terveysteknologiayrityksiä, joka keskittyy geeni- ja terveysdatan yhdistämiseen ja analytiikkaan, jolla voidaan tarjota niin terveydenhuoltoalan ammattilaisille kuin yksityisille asiakkaille työkaluja sairauksien ennaltaehkäisyyn sekä terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Terveysdata-analyysien lisäksi tarjoamme niihin liittyviä testauspalveluja, koulutuksia sekä terveyskonsultointipalveluja niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaille.

Annika Kalvia

CEO
Toimitusjohtaja

Aki Karihtala

Liiketoiminnan kehitys
Hallituksen pj

Tieteellinen neuvonantajatiimi

Anne Polvi

Ihmisgenetiikan tohtori Dosentti

Ville Pöntynen

MD., BSc, yleislääkäri

Hana Zelmanova

MD, yleislääkäri

Marimiina Quenor

Nutritionist (MSSc.)

Minna Sandberg

Silmätautiopin sekä solu- ja molekyyliopin dosentti Lääketieteen tohtori, Silmäkirurgian erityispätevyys

Kirsi Vaali

Biolääketieteen tutkija, Dosentti Allergologian ja immunologian asiantuntija

Marja Ruuti

Laillistettu ravitsemusterapeutti Ravitsemustieteen maisteri

Sophia Cierny

Master of Sports Science (M.Sc.) Bachelor of Health Science (Bioscience, B.Sc.)

Jean-Loup Mouysset

Oncologist

Kotimaiset geenitestit

Testaus on avain parempaan elämään

Hyvään koettuun terveyteen vaikuttavat useat eri tekijät. On tutkittu, että elämäntapojen ja niihin liittyvien valintojen vaikutus on 40%, geeniperimän 30%, ympäristötekijöiden 20% ja terveydenhoidon 10%.