DNA Terveys

DNA Terveys -geenitesti

Geenitesti antaa sinulle arvokasta tietoa perimästäsi.

DNA Terveys -geenitesti kattaa monia yleisiä terveysriskejä ja auttaa sinua suojautumaan niiltä antamalla sinulle selkeän tulkinnan elämäntapojesi vaikutuksesta hyvinvointiisi. Testissä tarkastellaan geenivariaatioita, jotka voivat vaikuttaa alttiuteesi sairastua useisiin erilaisiin kroonisiin sairauksiin, sekä tärkeimpiä hormoniaineenvaihduntaan liittyviä geenivariaatioita.

Testitulokset toimivat yksilöllisenä ja kattavana terveysprofiilinasi, johon sisältyy myös geeniperimääsi perustuvat ruokavalio-, lisäravinne- ja elämäntapasuositukset.

320€

(sis. alv 24 %)

DNA Terveys -geenitestin osa-alueet

Geenitestimme kattavat tärkeimmät terveyteesi liittyvät osa-alueet, joita ovat:

 • Kehon hyvinvointi
  • Metylaatio – Metylaatio on prosessi, joka tapahtuu solussa biljoonia kertoja joka minuutti. Metylaatio liittyy erityisesti B-vitamiiniaineenvaihduntaan, ja sen toiminnalla on erittäin suuri merkitys varsinkin soluille, jotka uudistuvat jatkuvasti. Toimiva metylaatio auttaa myös DNA:n korjaamisessa.
  • Detoksifikaatio eli biotransformaatio – Detoksifikaatio on kehossa olevien haitallisten aineiden muuttamista neutraalimmaksi ja/tai niiden poistamista kehosta, ja se liittyy olennaisesti maksan ja kehon puhdistusjärjestelmän toimintaan.
  • Tulehdustekijät – Tulehdus eli inflammaatio on kehossa täysin normaali immuuni- eli puolustusreaktio ja olennainen osa kudosten paranemisessa. Kun tulehdukseen vaikuttavat geenit eivät toimi oikein, tulehdusreaktio kehossa jatkuu. Lisääntyvä määrä terveydellisistä ongelmista kuten liikalihavuus, sydänsairaudet, niveltulehdukset ja tulehdukselliset suolistosairaudet on liitetty tutkitusti krooniseen hiljaiseen tulehdukseen.
  • Hapetusstressi Hapetusstressi-osio kertoo kehon kyvystä neutraloida vapaita radikaaleja sekä siitä, miten voit tukea kehon luontaista antioksidanttijärjestelmää parhaiten ravinnolla ja lisäravinteilla.
 • Aineenvaihdunta
 • Tuki- ja liikuntaelimet
 • Ravintotekijät
 • Hormoniaineenvaihdunta – Häiriöt hormoniaineenvaihdunnassa voivat aiheuttaa terveydellisiä ongelmia ja haasteita niin naisille kuin miehille. Oman hormoniaineenvaihduntaan liittyvän geeniperimän tiedostaminen on hyödyllistä varsinkin naisille, joilla on estrogeenidominanssitiloja kuten endometrioosia, PMS-oireita (premenstruaalisyndrooma), vaihdevuosioireita, tai jos on sairastanut rinta-, kohtu- tai munasarjasyövän tai näitä on ilmennyt suvussa. Miehillä hyvä estrogeeni/testosteroniaineenvaihdunta vaikuttaa positiivisesti sydänterveyteen ja eturauhassyövän ehkäisyyn.

DNA Terveys -lisäosat

DNA Terveys -geenitestiin on myös saatavilla lisäosia, joita voit tilata tämän testin yhteyteen tai myös jälkikäteen ilman uutta näytteenottoa.

Epassi Hyvinvointi​

Epassi Hyvinvointi kannustaa pitämään huolta itsestäsi. Nyt voit ostaa esim.  DNA Terveys -geenitestin Epassilla!

Geenitestit

DNA Terveys

Kattaa monia yleisiä terveysriskejä ja auttaa sinua suojautumaan niiltä.

Tutustu testiin!Tilaa DNA Terveys »

Geenitestit

DNA Lisäosat

Jo 12 erillaista lisäosaa saatavilla DNA Terveys -geenitestiin, Lue lisää!

Tutustu lisäosiin!Tilaa DNA Terveys »

Terveys

Terveysanalyysi

Tulkitsee verikoearvot ja Nordic Genexin geenitestin tulokset.

Tutustu palveluun!Tilaa Metabolia – Analyysi tästä »