DNA Terveys

DNA Terveys -geenitesti

Geeniperimäsi vaikuttaa monipuolisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi.

DNA Terveys -geenitestissä tarkastellaan myös sellaisia geenivariaatioita, jotka voivat vaikuttaa alttiuteesi sairastua useisiin erilaisiin kroonisiin sairauksiin. Tämä testi antaa sinulle selkeän tulkinnan elämäntapojesi vaikutuksesta hyvinvointiisi.

320€

(sis. alv 24 %)

Miksi valita DNA Terveys -geenitesti?

DNA Terveys -geenitesti antaa sinulle arvokasta tietoa geeniperimästäsi. Testi kattaa monia yleisiä terveysriskejä ja auttaa sinua suojautumaan niiltä. Testissä tarkastellaan geenivariaatioita, jotka voivat vaikuttaa alttiuteesi sairastua useisiin erilaisiin kroonisiin sairauksiin, sekä tärkeimpiä hormoniaineenvaihduntaan liittyviä geenivariaatioita.
Häiriöt hormoniaineenvaihdunnassa voivat aiheuttaa terveydellisiä ongelmia ja haasteita niin naisille kuin miehille. Oman hormoniaineenvaihduntaan liittyvän geeniperimän tiedostaminen on hyödyllistä varsinkin naisille, joilla on estrogeenidominanssitiloja, kuten endometrioosia, PMS-oireita (premenstruaalisyndrooma), vaihdevuosioireita tai jos on sairastanut rinta-, kohtu- tai munasarjasyövän tai jos näitä on ilmennyt suvussa. Miehillä hyvä estrogeeni/ testosteroniaineenvaihdunta vaikuttaa positiivisesti sydänterveyteen ja eturauhassyövän ehkäisyyn.

Testitulokset toimivat yksilöllisenä ja kattavana terveysprofiilinasi, johon sisältyy myös geeniperimääsi perustuvat ruokavalio-, lisäravinne- ja elämäntapasuositukset.

DNA Terveys -geenitestin osa-alueet

Geenitestimme kattavat tärkeimmät terveyteesi liittyvät osa-alueet, joita ovat:

Metylaatio – Metylaatio on prosessi, joka tapahtuu solussa biljoonia kertoja joka minuutti. Metylaatio liittyy erityisesti B vitamiiniaineenvaihduntaan ja sen toiminnalla on erittäin suuri merkitys varsinkin soluille, jotka uudistuvat jatkuvasti. Toimiva metylaatio auttaa myös DNA:n korjaamisessa.

Detoksifikaatio – Detoksifikaatio on kehossa olevien haitallisten aineiden muuttamista neutraalimmaksi ja/tai niiden poistamista kehosta ja se liittyy olennaisesti maksan ja kehon puhdistusjärjestelmän toimintaan.

Tulehdustekijät – Tulehdus eli inflammaatio on kehossa täysin normaali immuuni- eli puolustusreaktio ja olennainen osa kudosten paranemisessa. Kun tulehdukseen vaikuttavat geenit eivät toimi oikein, tulehdusreaktio kehossa jatkuu. Lisääntyvä määrä terveydellisistä ongelmista kuten liikalihavuus, sydänsairaudet, niveltulehdukset ja tulehdukselliset suolistosairaudet on liitetty tutkitusti krooniseen hiljaiseen tulehdukseen.

Hapetusstressi – Hapetusstressiosio kertoo kehon kyvystä neutraloida vapaita radikaaleja sekä siitä, miten voit tukea kehon luontaista antioksidanttijärjestelmää parhaiten ravinnolla ja lisäravinteilla.

 • Kehon hyvinvointi
  • Metylaatio
  • Detoksifikaatio eli biotransformaatio
  • Tulehdustekijät
  • Hapetusstressi
 • Aineenvaihdunta
 • Tuki- ja liikuntaelimet
 • Ravintotekijät
 • Hormoniaineenvaihdunta

 

Geenitestit

DNA Terveys

Kattaa monia yleisiä terveysriskejä ja auttaa sinua suojautumaan niiltä.

Tutustu testiin!Tilaa DNA Terveys »

Geenitestit

DNA Lisäosat

Jo 12 erillaista lisäosaa saatavilla DNA Terveys -geenitestiin, Lue lisää!

Tutustu lisäosiin!Tilaa DNA Terveys »

Verikoeanalyysit

Verikoeanalyysi

Verikoeanalyysissä tulkitsemme tärkeimmät verikoetuloksesi käytännönläheisesti.

Tutustu palveluun!Tilaa Analyysi tästä »

Verikoeanalyysit

Verikoeanalyysi

Verikoeanalyysissä tulkitsemme tärkeimmät verikoetuloksesi käytännönläheisesti.

Tutustu palveluun!Tilaa Analyysi tästä »