Geenitestit

Luotettavaa kotimaista genetiikan osaamista

Miksi geenitesti kannattaa?

Geeniperimäsi ja elämäntapasi muodostavat 70 prosenttia hyvinvoinnistasi. Geeniperimääsi et voi muuttaa, mutta elämäntapojasi voit. Geenitestimme auttavat sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja omaa geeniperimääsi, ja muokkaamaan elämäntapojasi niiden pohjalta.
Geeniperimässäsi on yksilöllisiä vahvuuksia ja heikkouksia. Omilla arkisilla valinnoillasi voit paikata geneettisiä heikkouksiasi ja vahvistaa vahvuuksiasi.
Testeihimme on tarkoin valittu ne geenit, jotka tieteellisiin tutkimuksiin perustuen vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti tunnettuihin biologisiin prosesseihin elimistössä, sekä sairauksien puhkeamiseen.
Geenitestimme on optimoitu antamaan sinulle mahdollisimman täsmällistä tietoa juuri niistä geeneistä, joiden ilmentymään voit itse vaikuttaa elämäntavoillasi ja ravinnolla. Geenitestien rinnalla tekemilläsi kliinisillä verikokeilla pystyt seuraamaan terveydentilasi kehitystä tehdessäsi muutoksia elämäntapoihin, ravitsemukseen tai harjoitteluun.

Tuloksena saat konkreettisia suosituksia hyvinvointiasi tukevaan ruokavalioon, elämäntapoihin ja liikuntaan.

Miten geenitesti tehdään

Testin ottaminen on helppoa. Saat näytteenottovälineet ohjeineen suoraan kotiisi muutaman päivän kuluessa tilauksesi tekemisestä. Näyte otetaan syljestä. Voit lähettää näytteen takaisin meille samalla postituslaatikolla. Saat tuloksesi n. 4 viikon päästä näytteesi saavuttua meille. Tulokset ladataan palvelimeltamme sinulle toimitetun sähköpostilinkin sekä salasanan avulla.

Geenitesti

Lisäosilla täsmällisempää tietoja ja tuloksia

Voit valita perustesteihimme lisäosia, joilla täydennät testiraporttia vastaamaan juuri omia tarpeitasi.

Jos esimerkiksi kärsit aterioiden jälkeisestä turvotuksesta, voit löytää ratkaisuja rasva- ja sokeriaineenvaihdunnan häiriöiden korjaamiseen juuri sinulle sopivista rasvoista ja hiilihydraateista Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta -lisäosasta. 

Urheilijana tai aktiiviliikkujana saat yksilöllisiä neuvoja suorituskykysi ja harjoittelun kehittämiseen Sport -lisäosasta. Sen paljastamia geneettisiä ominaisuuksiasi voit hyödyntää harjoitteluvasteen tehostamisessa. Testitulosten pohjalta laadittava optimaalinen ruokavalio vie suorituskykysi uudelle tasolle. 

Lisäosia voit tilata myös jälkeenpäin verkkokaupastamme ilman uutta näytteenottoa.

Luotettavaa laatua huippuammattilaisten avustuksella

Käytämme geenitestauksen laboratoriotyössä luotettavia kansainvälisiä laboratorioita ja analyysimme perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin sekä ammattitaitoisen tieteellisen tiimimme osaamiseen. Kaikki geenitesteihin liittyvä informaatio säilytetään turvallisesti kotimaisissa tietokannoissa, jotka ovat palomuurien, salasanojen sekä muiden teknisten tietoturvakeinojen avulla suojattuja eikä niihin ole pääsyä ulkopuolisilla.

Nordic genex geenitestit

Geenitestit

DNA Terveys

Tämä geenitesti kattaa monia yleisiä terveysriskejä ja auttaa sinua suojautumaan niiltä.

Tutustu testiin!Tilaa DNA Terveys »

Geenitestit

DNA Lisäosat

Jo yli 10 lisäosaa saatavilla DNA Terveys -geenitestiin. UUTUUS lisäosa Histamiini!

Tutustu lisäosiin!Tilaa DNA Terveys »

Geenitestit

DNA Silmäterveys

Testissä tutkimme geenejä, joiden toiminta voi lisätä alttiutta yleisimpiin silmäsairauksiin.

Tutustu testiin!Tilaa DNA Silmäterveys »

Geenitestit

DNA Ihoterveys

Tiesitkö että, pitämällä ihostasi hyvää huolta, huolehdit myös muusta kehostasi.

Tutustu testiin tästä!Tilaa DNA Ihoterveys »

Geenitestit

DNA Sport

Urheilijalle laadittu geenitesti auttaa harjoittelun ja suorituskyvyn parantamisessa.

Tutustu testiin!Tilaa DNA Sport »

BioAge

Biologinen ikätesti

Testi analysoi epigeneettistä biologista ikää suhteessa kronologiseen ikään.

Lue lisää testistä!Tilaa BioAge testi »