Geenitestit

DNA Silmäterveys

Luotettavaa kotimaista genetiikan osaamista

Miksi geenitesti kannattaa?

Geeniperimäsi ja elämäntapasi muodostavat 70 prosenttia hyvinvoinnistasi. Geeniperimääsi et voi muuttaa, mutta elämäntapojasi voit. Geenitestimme auttavat sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja omaa geeniperimääsi, ja muokkaamaan elämäntapojasi niiden pohjalta.
Geeniperimässäsi on yksilöllisiä vahvuuksia ja heikkouksia. Omilla arkisilla valinnoillasi voit paikata geneettisiä heikkouksiasi ja vahvistaa vahvuuksiasi.
Testeihimme on tarkoin valittu ne geenit, jotka tieteellisiin tutkimuksiin perustuen vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti tunnettuihin biologisiin prosesseihin elimistössä, sekä sairauksien puhkeamiseen.
Geenitestimme on optimoitu antamaan sinulle mahdollisimman täsmällistä tietoa juuri niistä geeneistä, joiden ilmentymään voit itse vaikuttaa elämäntavoillasi ja ravinnolla. Geenitestien rinnalla tekemilläsi kliinisillä verikokeilla pystyt seuraamaan terveydentilasi kehitystä tehdessäsi muutoksia elämäntapoihin, ravitsemukseen tai harjoitteluun.
Tuloksena saat konkreettisia suosituksia hyvinvointiasi tukevaan ruokavalioon, elämäntapoihin ja liikuntaan.

Miten geenitesti tehdään

Testin ottaminen on helppoa. Saat näytteenottovälineet ohjeineen suoraan kotiisi muutaman päivän kuluessa tilauksesi tekemisestä. Näyte otetaan syljestä. Voit lähettää näytteen takaisin meille samalla postituslaatikolla. Saat tuloksesi n. 3-4 vkon päästä näytteesi saavuttua meille. Tulokset ladataan palvelimeltamme sinulle toimitetun sähköpostilinkin sekä salasanan avulla.

Lisäosilla täsmällisempää tietoja ja tuloksia

Voit valita perustesteihimme lisäosia, joilla täydennät testiraporttia vastaamaan juuri omia tarpeitasi.

Jos esimerkiksi kärsit aterioiden jälkeisestä turvotuksesta, voit löytää ratkaisuja rasva- ja sokeriaineenvaihdunnan häiriöiden korjaamiseen juuri sinulle sopivista rasvoista ja hiilihydraateista Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta -lisäosasta. 

Urheilijana tai aktiiviliikkujana saat yksilöllisiä neuvoja suorituskykysi ja harjoittelun kehittämiseen Sport -lisäosasta. Sen paljastamia geneettisiä ominaisuuksiasi voit hyödyntää harjoitteluvasteen tehostamisessa. Testitulosten pohjalta laadittava optimaalinen ruokavalio vie suorituskykysi uudelle tasolle. 

Lisäosia voit tilata myös jälkeenpäin verkkokaupastamme ilman uutta näytteenottoa.

Luotettavaa laatua huippuammattilaisten avustuksella

Käytämme geenitestauksen laboratoriotyössä luotettavia kansainvälisiä laboratorioita ja analyysimme perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin sekä ammattitaitoisen tieteellisen tiimimme osaamiseen. Kaikki geenitesteihin liittyvä informaatio säilytetään turvallisesti kotimaisissa tietokannoissa, jotka ovat palomuurien, salasanojen sekä muiden teknisten tietoturvakeinojen avulla suojattuja eikä niihin ole pääsyä ulkopuolisilla.

Nordic Genex -palvelut

Ammattilaiset apunasi

Tulkintapalveluja ja neuvontaa löydät helposti joko suoraan meiltä tai verkostoomme kuuluvilta koulutetuilta ammattilaisilta, joihin kuuluu lääkäreitä ja ravintoterapeutteja.