Palvelut

Palvelut - Nordic Genex

Nordic Genexin testeillä kohti parempaa elämänlaatua

Tulkintapalveluja ja neuvontaa löydät helposti joko suoraan meiltä tai verkostoomme kuuluvilta koulutetuilta ammattilaisilta, joihin kuuluu lääkäreitä ja ravintoterapeutteja. Saat tulkintapalveluja käyttämällä helpommin kokonaisvaltaisen käsityksen tuloksistasi.

Testien tulkinta

Ammattilaiset apunasi

Vaikka testiraporttimme onkin suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman selkeitä ja ymmärrettäviä, raporttien tulkinnassa kannattaa myös tukeutua terveydenalan ammattilaisen tulkintapalveluihin. Saat siten kokonaisvaltaisemman käsityksen itsestäsi sekä myös tarkempia neuvoja elämäntapoihin ja ravitsemukseen liittyen. Tulkintapalveluja ja neuvontaa löydät helposti joko suoraan meiltä tai verkostoomme kuuluvilta koulutetuilta ammattilaisilta, joihin kuuluu lääkäreitä ja ravintoterapeutteja.

Luennot, koulutukset ja webinaarit

Tiimimme osaaminen on yritysten ja yhteisöjen käytettävissä luentojen ja koulutusten muodossa. Tarjoamme sekä yrityksille (esim. tyhy-päivät tai muut henkilökunnan tilaisuudet) että julkisiin tilaisuuksiin luentoja liittyen hyvinvointiin ja terveyteen.

Edustajat - Nordic Genex

Nordic Genexin testeillä kohti parempaa elämänlaatua

Nordic Genexin edustajat tarjoavat eri palveluja, joita voivat olla geenitestien myynnin lisäksi tapauskohtaisesti tulkinta- ja lääkäripalvelut. Näet alla olevasta taulukosta edustajiemme tarjoamat palvelut sekä heidän yhteystietonsa.
Kotimaiset geenitestit

Testaus on avain parempaan elämään

Hyvään koettuun terveyteen vaikuttavat useammat eri tekijät ja on tutkittu, että elämäntapojen ja niihin liittyvien valintojen vaikutus on 40%, geeniperimän 30%, ympäristötekijöiden 20% ja terveydenhoidon 10%.