Terveystestit

Terveystestit – Nordic Genex

Testaus on avain parempaan elämään.

Hyvän terveyden kokemukseen vaikuttavat useat eri tekijät. On tutkittu, että elämäntapojen ja niihin liittyvien valintojen vaikutus on 40%, geeniperimän 30%, ympäristötekijöiden 20% ja terveydenhoidon 10%.

Tutustumalla geeniperimääsi ja huomioimalla yksilölliset tarpeesi elämäntapojen, kuten esimerkiksi ravinnon laadussa ja levon määrässä, pystyt tekemään huomattavia parannuksia päivittäisissä valinnoissasi sekä kohentaen samalla terveydentilaasi.

Testeissä ja niiden tulkinnassa sinut huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Yksi tärkeimmistä osa-alueista kokonaisvaltaisessa terveydenhuollossa on monipuolinen testaaminen, jossa analysoidaan tietotekniikan ja tutkimustiedon avulla genomi- ja suolistoterveystietoa, sekä myös kliinisiä laboratoriotuloksia suhteessa elämäntapoihin, ruokailutottumuksiin ja terveydellisiin haasteisiin.

Testaamalla itsesi löydät vastauksia ja uusia ratkaisuja terveydellisiin haasteisiisi.  DNA-testeillä analysoidaan geeniperimäsi vahvuuksia ja heikkouksia, ja verikoeanalyysia voit käyttää yksittäin tai rinnakkain hyvänä lisätukena geenitestien kanssa senhetkisen terveydentilasi kartoittamiseksi. Saat testitulostesi perusteella yksilöllisiä ravinto-, lisäravinne- ja elämäntapasuosituksia.

Suolistoterveystestillä selvitetään mitkä bakteerit elävät suolistossasi, kuinka paljon niitä on ja miten ne vaikuttavat kehoosi.

DNA testit – geenitestit terveyden tueksi

Geenitestien avulla pystyt ymmärtämään perimäsi heikkouksia ja tukemaan vahvuuksiasi.

Tieteellisiin tutkimuksiin perustuvan monipuolisen ja käytännönläheisen informaation avulla pääset perille yksilöllisistä geneettisistä ominaisuuksistasi. Testitulokset toimivat hyvänä pohjana juuri sinulle räätälöityihin ruokavalio- ja elämäntapaohjeisiin, joiden avulla pysyt terveempänä ja voit paremmin.

Gut Microbiome-suolistoterveystestit

Terveysongelmien, kuten liikalihavuuden, ruoansulatusongelmien ja autoimmuunisairauksien juurisyyt voivat piillä suolistosi mikrobeissa ja niiden epätasapainossa.

Suolistoterveystestin avulla selvität mitkä bakteerit elävät suolistossasi, kuinka paljon niitä on ja kuinka ne vaikuttavat kehosi hyvinvointiin. Testi antaa arvoskasta tietoa siitä, ovatko ravitsemuksesi ja suolistosi ekosysteemi tasapainossa, vai voisitko parantaa niitä ruokavaliomuutoksilla.

Verikoeanalyysit

Verikoeanalyysin avulla tarkistat ajantasaisesti juuri senhetkisen terveystilanteesi.

Yhdistettynä geenitestiin verikoeanalyysi antaa kattavampaa tietoa senhetkisestä terveydentilasta, auttaa elämäntapamuutoksen oikeanlaisessa toteuttamisessa sekä on hyvä työkalu saatujen tulosten seuraamisessa. Analysoitavat verikoemarkkerit voidaan räätälöidä geeniperimääsi liittyvät haasteet huomioiden. Analyysia varten tarvitaan tuoreimmat verikoetulokset.

Luotettavaa kotimaista terveysdatan analytiikkaa

BioAge

BioAge - Biologinen ikätesti

Testi analysoi epigeneettistä biologista ikää suhteessa kronologiseen ikään.Lue lisää testistä!Tilaa BioAge testi »

BioAge

Biologinen ikätesti

Testi analysoi epigeneettistä biologista ikää suhteessa kronologiseen ikään.Lue lisää testistä!Tilaa BioAge testi »

BioAge

Biologinen ikätesti

Testi analysoi epigeneettistä biologista ikää suhteessa kronologiseen ikään.Lue lisää testistä!Tilaa BioAge testi »

Geenitestit

DNA Terveys

Tämä geenitesti kattaa monia yleisiä terveysriskejä ja auttaa sinua suojautumaan niiltä.

Tutustu testiin!Tilaa DNA Terveys »

Geenitestit

DNA Lisäosat

Jo 10 lisäosaa saatavilla DNA Terveys -geenitestiin!

Tutustu lisäosiin!Tilaa DNA Terveys »

Geenitestit

DNA Silmäterveys

Testissä tutkimme geenejä, joiden toiminta voi lisätä alttiutta yleisimpiin silmäsairauksiin.Tutustu testiin!Tilaa DNA Silmäterveys »

Geenitestit

DNA Ihoterveys

Ihosi tehtävänä on suojella elimistöäsi ulkoisilta haitoilta.

Tutustu testiin tästä!Tilaa DNA Ihoterveys »

Geenitestit

DNA Sport

Urheilijalle laadittu geenitesti auttaa harjoittelun ja suorituskyvyn parantamisessa.Tutustu testiin!Tilaa DNA Sport »

Verikoeanalyysit

Verikoeanalyysi

Verikoeanalyysissa tulkitsemme tärkeimmät verikoetuloksesi käytännönläheisesti.

Tutustu palveluun!Tilaa Analyysi tästä »
Nordic Genex -palvelut

Ammattilaiset apunasi

Tulkintapalveluja ja neuvontaa löydät helposti joko suoraan meiltä tai verkostoomme kuuluvilta koulutetuilta ammattilaisilta, joihin kuuluu lääkäreitä ja ravintoterapeutteja.